SazodoholLogoLightGray
مرجع تخصصی موسیقی
موسیقی یاد بگیرید و موزیسین بیابید

معرفی سبک موسیقی محلی یا فولکلور

SazodoholLogoGray
www.SazoDohol.ir

به چه سبکی از موسیقی فولکلور می گویند ؟

سبک موسیقی فولکلور Folklore که به آن موسیقی فولک folk ، فولکلوریک ، قومی ، بومی و یا محلی نیز می گویند . از انواع موسیقی سنتی محسوب می شود و شامل موسیقی های محلی و بومی مربوط به قوم ها و ملیت های یک منطقه خاص است . موسیقی فولکلور به نوعی یک طبقه‌بندی گسترده برای موسیقی های محلی است و برای دسته بندی این نوع از موسیقی ها مورد استفاده قرار میگیرد . موسیقی فولکلور نوع عامیانه و مردمی‌تر موسیقی سنتی است . موسیقی فولکلور معمولا به صورت سینه به سینه به نسل های بعد منتقل شده و این سبک از موسیقی فولکلوری که امروزه می شنویم در واقع حاصل تکامل و ارتقا موسیقی های سنتی اجداد و گذشتگان هر منطقه است . از همین رو در دنیا گاهی به این شکل از موسیقی ، موسیقی احیاگر محلی نیز گفته می شود . لازم به ذکر است که موسیقی های محلی ایرانی در این دسته بندی قرار میگیرند .

 

منشا اصلی موزیک های فولکلور

در خیلی از مواقع موزیک های فولکلور ، موزیک هایی برگرفته از مراسم های مذهبی محلی ، لالایی های معروف هر محل ، موسیقی های برگزاری مراسم عروسی ، عزاداری و مواردی از این دست است که ریشه در سنت ها و آداب و رسوم همان مردم دارد .

 

دیگر ژانر های موزیک فولکلور

این نوع سبک از موسیقی شامل ژانر های تلفیقی دیگری همچون فولک راک ، فولک متال و سایر موارد دیگر است که برگرفته از ریشه های محلی و فولکلور همان منطقه است . و این در حالیست که موسیقی فولکلور معاصر تلفیقی در واقع ژانری است که به طور کلی از موسیقی سنتی و فولکلور متمایز است .

 

ساز های مورد استفاده در موسیقی فولکلور

معمولا ساز های موسیقی فولکلور با توجه به سنت ها ، آئین ، فرهنگ ، جنگ ها ، تاریخچه آن محل و حتی نوع مواد اولیه ای که برای ساخت ساز در اختیار داشتند ساخته شده اند و ساز های استفاده شده در این سبک در واقع ساز های اصیل و سنتی همان محل است .

 

خلاصه ی سبک موسیقی فولکلور

همانطور که گفته شد سبک موسیقی فولکلور در واقع به موسیقی هایی گفته می شود که برگرفته از فرهنگ و سنت های هر محل است و از اجداد و نیاکانمان سینه به سینه به ما منتقل شده و با گذشت زمان رشد کرده ، به تکامل رسیده و به شکل امروزی در آمده است . همچنین این نکته را نباید فراموش کنیم که موسیقی های محلی ایرانی در این دسته بندی قرار میگیرند .

اگر شما هم موارد دیگری در رابطه با این مطلب در نظر دارید خوشحال می شویم که با ما در میان بگذارید تا بتوانیم در اختیار دیگر عزیزان قرار دهیم . همچنین اگر مطالب فوق را مفید و تاثیر گذار دانستید خوشحال میشویم تا برای کسانی که به آن‌ها و پیشرفتشان اهمیت میدهید بفرستید . و در نهایت بی اندازه از شما سپاسگزاریم که وقت گرانبهای خود را به مطالعه این مطلب اختصاص دادید و این باعث افتخار ماست که شما را در جمع خودمان داریم . امیدواریم که توانسته باشیم رضایت شما را جلب کرده باشیم .

حامی این مقاله سایت سازودهل شوید
در صورتی که این مقاله برای شما مفید بود ، می‌توانید به صورت کاملا اختیاری از سازودهل حمایت کنید.

همین حالا تکمیل یا اصلاح کنید !

اگر شما اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید لطفا آن را برای ما بنویسید تا مطلب فوق بازنگری گردد .

گزارش تخلف

guest
0 نظر
Inline Feedbacks
دیدن تمام نظرات
تبلیغات